Yleistiedot

Peurungassa pelataan taas Trilogy Challenge kisa. Kilpailu on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille. Peurungan kilpailu pelataan tasoituksellisena, joten paras tasoituksellinen tulos voittaa tuon pääpalkinnon. Raakatulos voittajalle on myös bagi tarjolla. Kisa on Dynamic Discs, Latitude 64°, ja Westside Discs järjestämä formaatti.
Kisassa kierretään Peurungan frisbeegolf rata 2 kertaa, yksi kierros maanantaina ja toinen tiistaina. Pelaajapaketin saa 1. kierroksen aluksi. Kilpailun palkinnot jaetaan kahden kierroksen yhteistulosten mukaan. Kierrokseen kuuluu vähintään 18 väylää.

1. kierros Maanantaina 10.7. kello 18:00 olethan paikalla viimeistään 17:30!
Pelataan pelaajapakettiin kuuluvilla kiekoilla normaalisäännöin. Pelattava layout julkaistaan myöhemmin.
2. kierros Tiistaina 11.7. kello 18:00 olethan paikalla viimeistään 17:30!
Kierros pelataan "hyvän mielen säännöillä" kisan pelaajapakettiin kuuluvilla kiekoilla:
- Pelataan normaali Lakeview-21 layout; etutiit, paitsi #6 ja #8. #2 pro-korinpaikalle.
- Väylämaalit: pelivälinettä ei tarvitse saada jäämään koriin; väylän loppuun pelaamiseksi riittää, että se osuu korin metallisiin rakenteisiin.
- Puuosumat: mikäli heitto osuu kahteen (2) puuhun, ei sitä lasketa mukaan tulokseen, mutta pelaaja saa jatkaa peliä normaalisti kiekon takaa.
Mitään oksahipsuja ei lasketa, ainoastaan kunnon kopsaukset runkoon.
- Out-alueet: kentän normaali OB, paitsi väylillä 3,4 ja 16 outtia ovat ympäröivät asfalttitiet taustoineen ja talon piha #3 väylällä.
- Jos peliväline kimpoaa puusta tai muusta kiinteästä esteestä (esim. kivi tai valotolppa) outtiin, jatkaa pelaaja normaalisti 1 metri outin rajalta, mutta ilman rangaistusta. Mikäli itse heittää suoraan out, pelataan normaalisäännöllä. DropZonet eivät ole käytössä, paitsi #8 mandomissin sattuessa.
- Mandon virheellisestä ohituksesta ei saa rangaistusta, mutta seuraava heitto lähtee joko DropZonelta (#8) tai edellisestä heittopaikasta.

Kilpailuun osallistuminen ei vaadi mitään seurajäsenyyttä, tai lisenssiä. Kaikki voivat osallistua. Tasoituksen saa kun käy jossain revolutionissa pidetyssä kilpailussa ennen tätä tapahtumaa.

Osallistumismaksu on 35 € sillä saa pelaajapaketin. Osallistumismaksu ensitilassa, tai viimeistään 15.6.2017 Puska Puttaajat Ry:n tilille:
Keuruun Osuuspankki FI 33 4762 0010 0699 04. Käytä maksaessasi viitettä 302177. Mikäli maksaja on eri, kuin osallistuja, laita asiasta viesti kisan järjestäjille pauli.pottonen at gmail.com, kiitos!
Mikäli sinulla ei vielä ole Revolution-tunnuksia, ole yhteydessä em. s-postiosoitteeseen.

Pelaajapaketti ja palkinnot:

Palkinnot:

Tasoituksellinen tulos:
1. Easy Go-bägi ja Mestarin DyeMax-kiekko

Raakatulos:
1. Ranger-bägi

Vain yksi palkinto / osallistuja.

Linkki tapahtuman kansainväliselle kotisivulle. Tervetuloa!

Nimi Trilogy Challenge Peurunka
Paikka Kylpylähotelli Peurunka
Aika 10 - 11.07.2017
Taso Erilliskisa
Sarja
Yhteystiedot
nenäsiäV imaS DT

Aikataulu

Kierros Lähtöaika
Kierros 1 10.07.2017 18:00
Kierros 2 11.07.2017 18:00

Katso tarkempaa aikataulua

Ajankohtaiset uutiset

Ei uutisia.