DGStore Ladies Bag Tagit

DGStoren Ladies Bag Tagit saapuu Perurunkaan 28.5.2017

Kaikille naisille on jaossa naisten Bag Tageja.

DGStore Ladies Bag Tag on Frisbeegolfkummien ja DGStoren tarjoama, ilmainen Bag Tag kaikille naisille.

Bag Tag säännöt (saa soveltaa, mutta muistakaa sopia muutoksista ennen peliä!)

1. Kilpailulla ei ole aikaikkunaa joten pelata saa niin pitkään kun innostusta riittää :).

2. Kuka tahansa voi haastaa kenet tahansa, numerosta riippumatta.

3. Jos tulee tasapeli, niin pienemmän tägin omaava pelaaja voittaa. Ennen kierroksen alkua pelaajat voivat halutessaan sopia “sudden death” -sääntöjen käytöstä tasatilanteessa (vain jos kaikki suostuvat).

4. Pelaajan ei tarvitse osallistua tägikisaan, jos hän pelaa uuden kierroksen saman tai samojen pelaajien kanssa. Haastaja ei voi tehdä uutta haastetta heti häviönsä jälkeen, paitsi jos kaikki osapuolet hyväksyvät uuden haasteen. Haaste tulee hyväksyä suullisesti jokaisen kierroksen alussa.

5. Kesken jäänyt kierros: jos pelaaja ei pelaa “Bag Tag Challenge” -kierrosta loppuun, niin hänen tulee vaihtaa täginsä sen pelaajan kanssa (samassa ryhmässä), jolla on suurin tägi-numero. Jos kaikki pelaajat jättävät kierroksen kesken, niin tägejä ei vaihdeta.

6. Viisi pelaajaa tai alle voivat pelata yhdessä ryhmässä, jolloin tägit vaihdetaan tulosten perusteella kierroksen lopussa. Jos pelaajia on yli viisi, niin silloin pelaajat tulee jakaa vähintään kolmen hengen ryhmiin ja pelata peliä kuin kyseessä olisi kilpailu (kierrosten lukumäärä tulee sopia ennen aloittamista).

7. Kilpailuissa tägit vaihdetaan ryhmien sisällä jokaisen kierroksen jälkeen. Mahdolliset “Sudden Death” tai muut lisäkierrokset/väylät eivät enää vaikuta tägien vaihtoon (ellei kierroksen alussa ole toisin sovittu). Eli tasapelin tullessa tägejä ei vaihdeta.

https://dgstore.fi/tuote/ladies-bag-tag/

 

DGStore Bag Tageja voi kysellä Sihteeri Minna Sellmannilta

sihteeri (@) puskaputtaajat.com