Peurunka Lakeview -rata

Peurunka Lakeview on 20-väyläinen Peurungan omistama maksullinen frisbeegolfrata. Radalla on sekä puisto- että metsäväyliä.

20-väyläinen rata sijaitsee Kylpylähotelli Peurungan kauniilla viheralueella ja lähimetsissä kiertäen jäähallin. Radalla on kaksi par 4 ja muut ovat par 3 -väyliä. Ensimmäinen väylä sijaitsee lentopallokentän vieressä, jossa myös parkkipaikka.

Rata soveltuu hyvin aloittelijoille, aktiiviharrastajille ja kilpapelaajille. Radan omistaa Peurunka ja sitä ylläpidetään yhteistyössä Peurungan ja Puskaputtaajat Ry:n kanssa.

Paikallinen seura, Puska Puttaajat ry. järjestää radalla kesäkaudella kerran viikossa viikkokilpailun, sunnuntaisin Peurungan tasoituksellisen viikkokilpailun. Viikkokisatoiminta on ympärivuotista, mikäli kisailijoita riittää. Viikkokilpailut löytyvät Metrixistä.

Rata on maksullinen

Ratamaksu on 5 € (saa heittää vaikka koko päivän). Maksu maksetaan kylpylän kassaan (Bistro Nemo) tai nettikauppaan:

Osta pelioikeus tästä

Ratakartta

Kysy lainakiekkoja Bistro Nemo:sta. Lainakiekoista otetaan 10 € pantti, jonka saa takaisin kiekkoja palauttaessa. Kassalta saat myös väyläkartan.

Palveluja frisbeegolfaajille

Peurungan kylpylähotelli tarjoaa majoitus-, kahvila- ja ravintolapalvelut sekä laajan valikoiman palveluja frisbeegolfaajille. Kylpylän aulassa myytävänä myös kiekkoja.

Kylpylähotelli Peurunka

Koko Suomen frisbeegolfseura