Keski-Suomen seuraottelu Petäjävedellä ja PowerGrip Pro Tour Porissa

Keski-Suomen seuraottelu pidettiin tänä vuonna Kettulanvuoren frisbeegolfradalla Petäjävedellä.

Järjestävänä seurana toimi Frisbee Golf Petäjävesi, Pauli Pottonen Puska Puttaajista toi myös oman panoksensa järjestelytiimiin.

Kilpailussa heitettiin 2kierrosta: Ensimmäinen kierros pelattiin yksilöpelinä,  missä päivän parhaasta kierroksesta (-11) vastasi Team Pullukan Tuomo Harju.

Toinen kierros pelattiin parigolfia, pelimuotoina olivat perinteisesti Best Shot, Worst Shot ja Alternate Shot.

Pauli Pottonen

Pokaali matkasi tänä vuonna takaisin Jyväskylään, mutta Puska Puttaajien 1.joukkue sijoittui upeasti kisan toiseksi.

Team Huru veti nimensä mukaisesti hurussa eniten ikinä ja sijoittui vahvasti kymmenen parhaan joukkoon (8/10).

Powergrip Pro Tour #3 Pori

Powerwgrip Pro Tourin kolmas osakilpailu pelattiin viikonloppuna Porissa ja Puska Puttaajia oli taas kisaamassa sekä tavoittelemassa korkeita sijoituksia tourilla että jopa EM-kisapaikkoja ensi kesälle.

Väinö Mäkelä edusti taas vahvasti MPO-luokassa. Ensimmäisen kierroksen kärkipaikka (alustavasti 1046 reitatulla kierroksella) vaihtui lopulta, monien vaiheiden jälkeen, neljänneksi sijaksi.

Sami Väisänen sijoittui MPM luokassa hienosti viidennelle sijalle.

Mari Haukka sijoittui FPO-luokassa kuudenneksi. Valitettavasti Tinja Väisänen joutui keskeyttämään kilpailun selkävaivojen vuoksi.

Kuvat: Teppo Ahola