Revolution Tour käydään kuudella eri paikkakunnalla peräkkäisinä lauantaipäivinä. Tour alkaa 15.8 ja päättyy 19.9.2015.
Jokaisessa osakilpailussa kilpailun TD päättä kisan osallistumismaksun ja palkitsemiset. Tourin osakilpailut muodostavat kuuden viikon mittaisen pdga-liigan. Kaikki pelaajat joilla on pdga jäsenyys / SFL A-lisenssi saavat kierroksesta ratingin. Jokainen osakilpailu käydään tasoituksellisena ja pääpalkinnot tulee tasoitukselliseen kisaan, myös paras raakatulos palkitaan.
1070x428_revolution_tour

Tour päivämäärät ja paikkakunnat
15.8. Peurunka
22.8. Kivijärvi
29.8. Petäjävesi
5.9. Kyyjärvi
12.9. Mikkeli
19.9. Lahti, Mukkula

Ilmoittautuminen tapahtumiin
Kisaan ilmoittautuminen tapahtuu revolution-kisakoneessa. Mikäli sinulle ei ole tunnuksia, niin voit itse rekisteröityä ja saada ne. Jos olet jo kilpaillut jossain kisassa ja sinulla on pelattu kierros, niin silloin ota yhteyttä Simo Väisäseen simo@pp.inet.fi tai 0400 839 501 niin saat tunnuksen itsellesi.

Jokainen TD päättää itse montako pelaajaa otetaan kisaan mukaan. Revolution tour -kilpailu on matalan kynnyksen tapahtuma. Tarkoitus olisi, ettei rataa tarvitse sulkea muilta pelaajilta. Radalla pelaavia harrastajia kannattaa informoida, että radalla on tuona päivänä revolution tour -tapahtumassa paljon pelaajia.

Ilmoittautumista varten on kilpailussa luokat:
MA1 amatööriluokka miehille
MPO avoin luokka
FA1 amatööriluokka naisille
FPO avoin naisten luokka

Luokat näkyvät PDGA:n liigan www-sivuilla. PDGA points:ien (pisteiden) takia, pisteet kertyvät pro-sarjan pelaajille ja amatööreille. Itse kisa käydään tasoituksellisena, joten kaikki pelaavat MPO-luokassa. Kilpailun aikataulun päättää TD hyvissä ajoin ennen kisaa. Tapahtumat auki mahdollisimman aikaisin ja ilmoittautuminen käyntiin.

Tourin idea
Kuusi erillistä kilpailua muodostaa tourin, jonka osakilpailut pelataan PDGA-liigan säännöin. Neljän parhaan pisteet lasketaan mukaan. Pisteet tulee tasoituksellisessa järjestyksessä / kilpailu pärjänneille niin, että ensimmäinen saa 300 pistetä ja 50. saa 5 pistettä. Tasatuloksissa kilpailussa jaetaan pisteet. Tasoituksen saa ensimäisestä kilpailusta, jos sitä ei ennestään ole.

Materiaali
Revolution tourin osakilpailuja järjestävät seurat voivat ladata bannerilinkin www-sivuilleen. http://www.puskaputtaajat.com/files/revolution.jpg. Tourin viestintä tapahtuu pääasiassa frisbeegolf revolution facebook-ryhmässä. Eri osakilpailujen järjestäjät voivat hyödyntää viestinnässään kuvamateriaalia, jota julkaistaa edellämainitussa fb-ryhmässä. Join the revolution – frisbeegolf revolution.


Liity jäseneksi
Puska Puttaajat ry:n jäsenyys takaa rahanarvoiset jäsenedut seuran jäsenille.
Valtava määrä viikkokisoja
Viikkokisat Discgolfmetrixissä.

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...