Väinön kuulumisia Mukkula Openin ja Parigolf SM-kisojen jälkeen

Mukkula Open Sponsored by Westside Discs pelattiin Lahdessa 10.-11.6.2017.

Väinön mietteitä Mukkulasta:

Mukkulan rata on entuudestaan tuttu ja siellä pelaaminen on aina ollut mieluista, joten kyllä oletin ja odotin itseltäni hyviä kierroksia. Loppurupeama kisasta oli 5.sija, johon en pysty olemaan hirveän tyytyväinen. Kilpailun kolme kierrosta oli kyllä tasaisia (-4,-5,-5), mutta en saanut aivan itsestäni kaikkea irti. En vain saanut minimoitua virheitä ja lisäämään onnistumisia yksinkertaisuudessaan.

Parifrisbeegolfin SM-kilpailut pelattiin Kuopiossa Siilinjärven Tarinalaaksossa ja Kuopiossa Puijon radalla 17.-18.6.2017.

Väinön mietteitä Parigolf SM-kisojen jälkeen:

Riku Vinkin kanssa yritettiin lähteä metsästämään suomenmestaruus-titteliä, mutta se jäi suorastaan haaveeksi kun Mikael Räsänen ja Jesse Nieminen suorastaan murskasivat Kuopion radat. Mikael ja Jesse voittivat suomenmestaruuden ylivoimaisesti 6 heiton turvin. Minä ja Riku päädyttiin 3.sijalle. Vaikka kirkkaimmalle palkintosijalle ei meidän rahkeet riittäneet, kisoista jäi hyvä maku suuhun. Tästä on hyvä jatkaa Tammisaaren Pro Tourille joka pelataan 1-2.7. Tavoitteena olisi pelata mahdollisimman tasainen kisa, johon voin olla tyytyväinen.