Frisbeegolf revolution / season 2014

Vallankumous alkaa, oletko valmis? Koko kauden 2014 viikkokisoja, holaripotti-kisoja, SFL-turnauksia, treenejä, koulutuksia, workshoppeja, old school frisbee -sessioita, frisbee festival, the hot-dog show, lakeview barbeque, mystery disc golf adventure…

Frisbeegolf liikuttaa Suomen kansaa tavalla, joka on vallankumouksellinen. Kaikille tuttu peliväline, frisbee ja peli nimeltään golf, muodostavat lajin ja kansanliikkeen joka liikuttaa satojatuhansia suomalaisia kaudella 2014. Ratoja on kaikkialla ja pelaaminen on edullista. Peruskuntolajina ja liikuntamuotona laji soveltuuu koko kansalle.

Haasta itsesi kuntoremontiin ja aloita liikunnallinen elämäntapa. Kierrä kotirataa, nauti luontoliikunnasta ja sosiaalisesta yhdessäolosta. Kehitä kuntoasi ja keskittymiskykyäsi. Löydä rentous ja sisäinen mielenrauha. Hiljenny välillä radalla itseksesi ja kuuntele metsän ääniä, lintujen viserrystä ja tuulen huminaa.

Puska Puttaajat ry on koko Keski-Suomen frisbeegolfseura ja lajin edelläkävijä. Me olemme aktiivisia ja meillä on hyvä meininki. Me heitämme pitkälle, tarkasti ja me nauramme paljon. Sydämessämme sykkii Spirit of the game, reilunpelin urheiluhenki. Frisbeegolf on meille enemmän kuin urheilulaji, se on elämäntapa. Join the revolution – frisbeegolf revolution. 

>> Frisbeegolf revolution

Koko Suomen frisbeegolfseura