Kuulumisia Tammisaaresta, Ruotsista, Nokialta ja Turusta

GRIP EQ TOUR Tammisaari

Tammisaaren rata oli viime vuodesta tuttu ja todella positiivisella tavalla, koska viime vuonna 6. sija lähti mukaan pro tourin Tammisaaren kisasta. Eli tavoitteena oli vähintäänkin sama sijoitus kuin viime vuonna. Pelaaminen ei vieläkään tuntunut todella hyvältä. Taas vaihteeksi kisa oli tasaisen keskiverto (-5, -6, mutta niin sanottu loppuviimeistely puuttui pelaamisesta. Jokaisella kierroksella oli mahdollisuus huippukierrokseen, mutta jonkun väylän typerä virhe kostautui pahasti. 9. sija ei ole huono, mutta täysin tyytyväinen en voi olla.

 

 

 

 

 

 

Kuva: Tuomo Rikman

 

Skellefteå Open EPT #3

Skellefteån radalla en ole aikaisemmin käynyt, mutta sen voin sanoa että tämä ei ollut viimeinen kisareissu Skellefteå:n. Rata on aiva upea ja puitteet frisbeegolfradalle ovat täydelliset. Rataa ei ole turhaan kehuttu. Kisasasta voisi sanoa sen verran, että se oli ylivoimaisesti kauden ja jopa urani paras kilpailusuoritus. 3. sijaan voin todellakin olla tyytyväinen. Tuntuu ihmeelliseltä, että pystyin haastamaan kolmen kierroksen ajan Ricky Wysockia! Sain pidettyä oman pääni tosi hyvin kasassa, vaikka pelasin kaksi kierrosta kärkikortissa. Pelaaminen ja sipuli alkaa vihdoin olemaan hyvässä kunnossa. 😊Nyt viikon verran treenaamista ja rentoutumista ennen European Openia! Katsotaan pystynkö Rickyn kelkassa Nokian haastavalla Beast-radalla.

 Kuvat:sodiscgolf

European Open

European Open Tavoitteena oli pelata todella fiksusti, ettei tyhmiä virheitä tulisi tehtyä älyttömästi. The Beastilla pienikin virhe voi kostautua suuresti. Fiksusti pelaaminen toimi todella hyvin. Olin kisassa 7. ja samalla paras suomalainen European Openissa. Tämä kisa oli varmaan urani kohokohdista, koska pääsin pelaamaan viimeisen kierroksen todella suuren yleisön edessä ja kovien jenkki heittäjien kanssa. Kisasta ei ole mitään huonoa sanottavaa, koska kaikki meni nappiin 😊

 

Kuvat: Pauli Pottonen, Antti Ylikitti, DGWT Eino Ansio

Kyy Open EPT #5

Lausteella on ollut aina mukava pelata. Rata on aina ollut hyvässä kunnossa kun olen siellä pelannut. Pienenä yllätyksenä johdin kisaa kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen tuloksella -12. Viimeisen päivän tavoite oli vaan pysyä jenkkipoikien (Barsbyn ja Kolingin) ja Hirsimäen tahdissa. Kolmas kierros oli erittäin vaikea, koska en millään saanut birdiepaikkoja huonojen lähestymisien tai avauksien takia. Kierroksen viimeisillä väylillä sain onneksi kiristettyä tahtia ja viimeiselle väylälle mentäessä olin yhden heiton Barsbyä perässä. Barsby voitti, mutta Kolingin kanssa pelattiin äkkikuolema 2. sijan pystistä. Pidemmän korren tällä kertaa vei meikäläinen. Kolme viimeisintä kisaa on onnistu aivan älyttömän hyvin, toivottavasti vire pysyy yllä Porin Pro tourilla kahden viikon päästä!

 

Kuvat: 7k Timo Kulmala ja Niklas Autio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koko Suomen frisbeegolfseura