Revolution tour

Revolution Tour käydään kuudella eri paikkakunnalla peräkkäisinä lauantaipäivinä. Tour alkaa 15.8 ja päättyy 19.9.2015.
Jokaisessa osakilpailussa kilpailun TD päättä kisan osallistumismaksun ja palkitsemiset. Tourin osakilpailut muodostavat kuuden viikon mittaisen pdga-liigan. Kaikki pelaajat joilla on pdga jäsenyys / SFL A-lisenssi saavat kierroksesta ratingin. Jokainen osakilpailu käydään tasoituksellisena ja pääpalkinnot tulee tasoitukselliseen kisaan, myös paras raakatulos palkitaan.
1070x428_revolution_tour

Tour päivämäärät ja paikkakunnat
15.8. Peurunka
22.8. Kivijärvi
29.8. Petäjävesi
5.9. Kyyjärvi
12.9. Mikkeli
19.9. Lahti, Mukkula

Ilmoittautuminen tapahtumiin
Kisaan ilmoittautuminen tapahtuu revolution-kisakoneessa. Mikäli sinulle ei ole tunnuksia, niin voit itse rekisteröityä ja saada ne. Jos olet jo kilpaillut jossain kisassa ja sinulla on pelattu kierros, niin silloin ota yhteyttä Simo Väisäseen simo@pp.inet.fi tai 0400 839 501 niin saat tunnuksen itsellesi.

Jokainen TD päättää itse montako pelaajaa otetaan kisaan mukaan. Revolution tour -kilpailu on matalan kynnyksen tapahtuma. Tarkoitus olisi, ettei rataa tarvitse sulkea muilta pelaajilta. Radalla pelaavia harrastajia kannattaa informoida, että radalla on tuona päivänä revolution tour -tapahtumassa paljon pelaajia.

Ilmoittautumista varten on kilpailussa luokat:
MA1 amatööriluokka miehille
MPO avoin luokka
FA1 amatööriluokka naisille
FPO avoin naisten luokka

Luokat näkyvät PDGA:n liigan www-sivuilla. PDGA points:ien (pisteiden) takia, pisteet kertyvät pro-sarjan pelaajille ja amatööreille. Itse kisa käydään tasoituksellisena, joten kaikki pelaavat MPO-luokassa. Kilpailun aikataulun päättää TD hyvissä ajoin ennen kisaa. Tapahtumat auki mahdollisimman aikaisin ja ilmoittautuminen käyntiin.

Tourin idea
Kuusi erillistä kilpailua muodostaa tourin, jonka osakilpailut pelataan PDGA-liigan säännöin. Neljän parhaan pisteet lasketaan mukaan. Pisteet tulee tasoituksellisessa järjestyksessä / kilpailu pärjänneille niin, että ensimmäinen saa 300 pistetä ja 50. saa 5 pistettä. Tasatuloksissa kilpailussa jaetaan pisteet. Tasoituksen saa ensimäisestä kilpailusta, jos sitä ei ennestään ole.

Materiaali
Revolution tourin osakilpailuja järjestävät seurat voivat ladata bannerilinkin www-sivuilleen. https://www.puskaputtaajat.com/files/revolution.jpg. Tourin viestintä tapahtuu pääasiassa frisbeegolf revolution facebook-ryhmässä. Eri osakilpailujen järjestäjät voivat hyödyntää viestinnässään kuvamateriaalia, jota julkaistaa edellämainitussa fb-ryhmässä. Join the revolution – frisbeegolf revolution.


Koko Suomen frisbeegolfseura