Seurainfo

Junioreiden EM 2016 Kultamitalisti Väinö Mäkelä

 

Puska Puttaajat ry on Suomen Frisbeegolfliiton palkitsema vuoden frisbeegolfseura 2013. Kotipaikkamme on kylpylähotelli Peurunka, jonka kauniilla ja haastavalla 21-väyläisellä kilpatason frisbeegolfradalla järjestämme viikoittain tapahtumia.

Jokainen lajin harrastaja on taitotasostaan riippumatta tervetullut seuramme jäseneksi. Jäsenet saavat tuntea kuuluvansa yhteisöön, jonka arvot perustuvat perinteiseen Spirit of the Game -elämänfilosofiaan. Yhteisöllisyys, ympäristöystävällisyys, kanssapelaajan tukeminen sekä reilunpelin periaatteet ovat aktiivisen toimintamme ytimessä. Seuraamme kuuluu jo yli 250 jäsentä (2016), joista taitavimmat kilpailevat lajin huipulla,mm junioreiden SM-2016 ja EM-2016 kultamitalisti Väinö Mäkelä.

Juniorit ja naiset ovat erityisasemassa toimintamme kehityksessä ja palvelemme heitä myös kaudella 2018. PuskaPuttaajat järjestää laji-infoja ja harjoituksia ympäri vuoden. Erityisen pidettyjä ovat olleet seuramme jäsenten itsenäisesti inspiroimat workshopit niin kesällä ulkona kuin talven salivuoroillamme.

Puska Puttaajat ry:n kotiradan, Lakeview-21 lisäksi Peurungasta löytyy erityisesti liikuntarajoitteisille pelaajille, perheille ja aloittelijoille suunniteltu 9-väyläinen Start-rata sekä radan yhteydessä oleva lähipeli- ja draiviharjoittelualue. Nämä kaikki yhdessä Peurungan kylpylän tarjoamien majoitus, ruokailu ja muiden oheispalveluiden kanssa muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden. 21-väyläinen rata täyttää nykyiset SFL:n sekä PDGA:n turnausratoja koskevat normit ja toimii vuosittain arvokilpailujen näyttämönä. Vuonna 2018 järjestämme lukemattomien pienempien turnausten lisäksi Suomen Frisbeegolfliiton erilliskisoja, ensimmäisenä Peurungassa kisakauden 2018 avaa perinteisesti  RSSO- Revolution Summer Season Opener by Prodigy Disc – sekä Peurungassa järjestetään toukokuussa 2018 Sekaparigolf-SM kilpailut.

Keskeinen sijainti frisbeegolfaavan Suomen keskipisteessä sekä seuran järjestämä toiminta turnauksineen, tapahtumineen ja harjoituksineen palvelee lajin harrastajia ympäri maata. Kaudella 2018 koko Suomen frisbeegolfseuralla on laadukkaampaa toimintaa kuin koskaan aiemmin.Seuran jäsenet harrastavat lajia, ja vaikuttavat lajin edistämiseen sekä ratojenkehittämiseen, monilla Keski-Suomen radoilla kuten Joutsan, Karstulan, Kinkomaan, Laajavuoren, Pihtiputaan, Keuruun, Suonenjoen ja Vihtavuoren frisbeegolfradoilla. Äänekosken 18-väyläinen rata koki laajamittaisen uudistuksen kesällä 2016. Myös uudella ja kiitellyllä Suolahden radalla järjestetään lukuisia revolution-tapahtumia kauden 2018 aikana.

Tervetuloa mukaan!

 

Koko Suomen frisbeegolfseura