Puska Puttaajien ulkoasu uudistuu

PP banner

Puska Puttaajat ry uudistaa kaudelle 2016 ulkoasuaan

Ulkoasun uudistuksen taustalla on media-alan ammattilainen Mika Kaakkolahti. Mika lähti hallituksen pyynnöstä mukaan talkoisiin ja suunnitteli koko seuralle uuden ilmeen. Mikalla oli useampia hienoja ideoita, joista PP hallitus valitsi mieleisensä. Valitun idean taustalla on PP jäsenkortti, jonka Visa Ruuhinen on aikanaan suunnitellut. Jäsenkortin idea on ollut se, että malli pysyy samana vuodesta toiseen mutta väri vaihtuu. Jäsenkortin värimaailma välittyy ja leviää jatkossa kausittain viralliseen pelipaitaan sekä ainakin mm. Peurunkan Lakeview radan väyläopasteisiin. Mahdollisesti samaa teemaa viedään jatkossa vielä muihinkin tuotteisiin.

Mikalla oli alusta asti selkeä näkemys että hän haluaa hiukan rikkoa useita vuosia käytössä ollutta PP ympyrä logoa – mutta kuitenkin hyvin hillitysti. Poistamalla PP logon ympäriltä rajat – Mika loi PP logosta ”tapettimaisen kuvion” joka toistuu eri paikoissa.

Peurungan radan opasteet tulevat keväisin kokemaan siis uudistuksen värimaailman vaihtuessa – tämä tuo mukavan piristyksen radan ulkoasuun. Mahdollisesti samaa väyläopasteiden mallia tullaan hyödyntämään jatkossa muillakin PP radoilla – mikäli ratojen ylläpitäjät tähän ovat halukkaita. Uudet väyläopasteet saavat tulikasteensa RSSO 2016 kilpailussa tulevana viikonloppuna (15.-17.4.2016). Alla kuvakappaus uudenlaisista väyläopasteista. Kuvan alla myös linkki koko radan uusiin väyläopasteisiin RSSO 2016 kilpailuun.

väylä1

RSSO2016_vaylaopasteet

Toinen Mikan toistaiseksi suunnittelema kokonaisuus on siis kauden 2016 virallinen pelipaita. Vielä ei olla mallipaitoja saatu painosta, mutta alla pientä makupalaa tulevasta. Paidoista lisää tietoa heti kun saamme mallikappaleet kaikkien ihasteltavaksi ja tilattavaksi.

paitamalli2

paitamalli1

 

Ja jotta paitojen osalta suuremmilta väriskandaaleilta vältyttäisiin niin ”epävirallisena” paitaa voi näin ensimmäisenä vuonna toki tilata myös jonkin muun värisenä (väriä ei ole vielä päätetty). Pidemmän päälle ajatus on kuitenkin se, että värejä alkaisi kertymään samaa tahtia kun uusia kausiakin.

Syksyisin on tarkoitus järjestää ”äänestys”, jossa seuraavan kauden värimaailmaan voi toivoa omaa lempiväriään. Toki hallitus pitää tässä itsellään veto-oikeuden, mutta ottaa varmasti huomioon jäsenistön toiveet ja suhteuttaa ne mm. jäsenistön rakenteeseen.