Joukkuefrisbeegolfin SM kisat saatiin päätökseen Jyväskylässä samoin kuin Wauhtipyörä Open Mikkelissä

Joukkuefrisbeegolfin SM-kilpailut saatiin päätökseen Jyväskylässä.

Puska Puttaajia edusti kaksi hienoa joukkuetta, avoimessa ja sekajoukkueessa.

Sekajoukkueessa oli Sami Väisänen, Jari Pajari, Pekka Kauppinen ja kapteenina Mira Ekroos. Avoimessa luokassa oli Antti Ruuska, Harri Ruotsalainen, Valtteri Korhonen ja kapteenina toimi Jooa Saari.

Molemmat joukkueet taisi yltää kympin sakkiin.  (Tarkistellaan sijoituksia kun niitä tuloksia näkee tarkemmin ) Onnea joukkueille!

 

Wauhtipyörä Open, Mikkeli

Puska Puttaajia Mikkelissä edusti  Väinö Mäkelä. Väinö otti rauhallisesti ensimmäisen kierroksen pelaten tuloksen -7.Toiselle kierrokselle Väinö lähti pelaamaan jaetulta neljänneltä sijalta, kolme heittoa kärkipaikasta. Kierroksen päätteeksi Väinö kirjautti huikean kierrostuloksen -13, nousten kisan kärkimieheksi. Alustava kierros rating oli hurjat 1060!!!! 🙂 Kolmannelle kierrokselle lähdettäessä toisella sijalla Väinöä jahtasi kolmen heiton erolla Joonas Kuitunen. Kolmannella kierroksella Väinö kasvatti etumatkaansa, kierrostulos -8. Väinön lopputulos huimat -28. Näin ollen Väinölle tuli polkupyöräreissu kotiin, sekä reipas matkaraha taskuun.  Onnea Väinölle!