Väinön kuulumisia Pro Tour Pori, SM-kisat Hyvinkää ja Wauhtipyörä Open

 

Porin Pro Tour

Niikun aina en halua asettaa itselleni kauhean tiukkoja tavoitteita ennen kisaa. Ajatuksena oli vaan vippailla kauniilla Porin kirjurinluodon radalla ja katsoa mihinkä rahkeet riittää. Ensimmäisen päivän jälkeen johdin kilpailua yhdellä heitolla tuloksella -23. Tavoitteena olisi säilyttää asemat 3. kierroksen jälkeen. Muutamat epäonniset putit korista pihalle ja muutenkaan ei ihmeellisellä pelaamisella 3. kierroksen tulos -4 ja kokonaistulos -27 oikeutti 4. sijaan johon ei oikein voinut olla tyytyväinen ensimmäisen päivän suorittamisen jälkeen. Nälkä suorastaan kasvoi tämän kisan jälkeen, koska pystyisin kyllä parempaan

 

SM-kisat Hyvinkää

Rata oli entuudestaan tuttu viime vuoden parigolf SM-kisojen jäljiltä. Rata ei silloin ollut kauhean häävissä kunnossa, mutta SM-kisojen talkooporukka sai radan hyvinkin pelattavaan kuntoon, kiitokset siitä. Ensimmäisen kierroksen jälkeen pettymys oli suuri, koska -3 tulos oikeutti 36. sijaan, joka ei todellakaan tyydyttänyt. Ehkä tämä oli avain menestymiseen loppukisan kannalta. Loput kolme kierrosta meni hyvinkin mallikaasti, -28 kolme viimeistä kierrosta ja yhteistuloksella -31 kavuttiin 2. sijalle Leon kanssa. Pokaalisudarin jälkeen meikäläinen vei pidemmän korren eli tyytyväisesti voin sanoa, että olen suomen toisiksi paras pelaaja!! Todella hyvillä fiiliksillä seuraaviin koetuksiin!

Wauhtipyörä Open

Treenipäivät Kaihulla ja Siekkilässä sujui oikein mallikkaasti, eikä suurempia vaikeuksia radoilta löytynyt. Siekkilässä ensimmäisen kierroksen hitaan startin jälkeen kierrostulos oli -7 ja tällä yllettiin 4.sijalle, joka oli ihan ookoo. Ei paras, muttei myöskään huono eli iskuetäisyyksillä oltiin. Toinen kierros Kaihulla oli melkoista ilotulitusta birdieiden puolesta. Kierrokseen sisältyi 14 birdietä, yksi bogi ja kolme paaria, -13. Näin ollen tää kierros oli Kaihun rataennätys ja samalla myös mun oma ratingennätys, 1060! Pienissä paineissa viimeiselle kierrokselle 3 heiton johdossa. Muutamat hyvät suoriutumiset kierroksen alussa ja peli lähti rullailemaan erittäin hyvin. Kierrostulos -8 ja kokonaistuloksella -28 irtosi kauden ensimmäinen voitto! Todella tyytyväinen saa olla omaan pelaamiseen tällä hetkellä ja etenkin koko kauteen kuinka hyvin oon pystynyt suoriutumaan isoissa kisoissa!

 

Väinö USDGC fundraiser-kisa 24.9.2017 Peurungassa

Peurungassa järjestetään Väinön USA:n matkan tukemiseksi fundraiser-kilpailu 24.9.2017 alkaen klo.17.00

Prodigy Disc Europe sponsoroi palkinnot tähän kilpailuun eli suuret kiitokset kuuluu Prodigylle. Palkintoina mm. BP2, BP3, Prodigy Disc kiekkoja ja muita Prodigy tarvikkeita. Kilpailussa palkitaan Top 3 raakatulokset ja tasoituksellisen tuloksen voittaja. Jos kisaan osallistuu naisia, on heidänkin välillään raakatuloskilpailu ja paras palkitaan. Myös Väinön voittaneille luvassa palkintoja.

Ilmoittautuminen Puska Puttaajien kisakoneessa

https://www.puskaputtaajat.com/revolution/kilpailu/1551

Kuvat:

SFL

Antti Ylikitti