Keski-Suomen seuraottelu oli hieno tapahtuma Peurungassa

Lauantaina 3.5.2014 kokoontui Peurungan frisbeegolfradalle 12 joukkuetta Keski-Suomen seuraotteluun, mittelemään Keski-Suomen parhaan frisbeegolfjoukkueen tittelistä. Jokaisessa joukkueessa oli kuusi pelaajaa, joista yksi nainen. Kuten Peurungassa on tapana, turnauksen järjestelyt sujuivat hienosti ja tunnelma oli mahtava. Perinteisen frisbee spiritin mukainen kannustava ja positiivinen tunnelma loi vahvan yhteisöllisyyden ilmapiirin, jossa eri seurojen ja joukkueiden edustajat tunsivat kuuluvansa laajempaan frisbeegolfperheeseen.

600x335_seuraottelu_1
Minna Sellman ja koko ryhmä fiilistelee frisbeen liitoa, kohti väylän #4 koria.

Frisbeegolf kasvaa Keski-Suomessa kovaa vauhtia
Keski-Suomeen on rakennettu viime vuosina lukuisa uusia frisbeegolfratoja ja eri paikkakunnille on perustettu uusia frisbeegolfseuroja. Seuraotteluun osallistui joukkueita Laukaasta, Äänekoskelta, Keuruulta, Jyväskylästä, Kuhmoisista, Petäjävedeltä ja Suonenjoelta.

Turnauksen voiton vei Puskaputtaajien joukkue, Marin nartut, jossa heitti Mari Haukka, Sami Väisänen, Peksi Luoma, Timo Frondelius, Antti Riekkola ja Henri Salminen. Onneksi olkoon voittajille. Ensi vuonna Keski-Suomen seuraottelun järjestää Frisbeegolfseura Mandon Kiertäjät Ry, Keuruulla. >> seuraottelun tulokset

600x335_seuraottelu_2Tuomas Turunen knows the rules: The most fun wins!

Frisbeegolf revolution -tapahtumakalenteri tarjoaa tapahtumia joka viikko
Koko Keski-Suomen frisbeegolfseura pyörittää laajaa tapahtumakampanjaa, joka sisältää yli 100 tapahtumaa kaudella 2014. Järjestämme viikottain tapahtumia kuten, viikkokisoja, holaripotti-kisoja, treenejä, koulutuksia, workshoppeja ja old school frisbee -sessioita.

Toukokuu avaa kesäkauden ja samalla Peurungan rata uudistuu. Rata on uudelleen nimetty, saanut uuden opastejärjestelmän ja muutama uusi väylä kasvattaa väylien lukumäärää. Toukukuun 24.-25. järjestettävän Suomen Frisbeegolfliiton Pro Tour -osakilpailun rata valmistuu tuotapikaa ja caddiebook julkaistaan pian. Luvassa on laadukas tapahtuma, johon odotetaan yli sataa kilpapelaajaa eri puolilta Suomea.

Peurunka Disc Golf Training Center kouluttaa ja valmentaa
Ennen turnausta Disc Golf Training Center järjestää keskiviikkona 21.5. sekä torstaina 22.5. workshopit, jotka ovat suunnattu aktiivi- ja kilpapelaajille. Koulutusten kesto on 3 tuntia ja ryhmiin mahtuu max. 20 hlö. Tähtivieraanamme on maailmanmestari Seppo Paju. Tiedot workshopeista ja ilmoittautuminen niihin löytyy tuotapikaa osoitteesta:
puskaputtaajat.com/revolution

600x335_seuraottelu_3Aleksi Paananen heittää rennon avauksen Peurungan radan väylällä #19.

Frisbeegolfpäivä Peurungassa – lajistartti 11.5. ja 18.5. Sunnuntaina 11.5. ja 18.5. järjestämme Peurungassa frisbeegolfpäivät, jotka ovat kaikille ilmaisia. Lajistartti sisältää alkeiskurssin sekä mahdollisuuden pelata viikkokisa Peurungan radalla. Kannattaa osallistua ja kutsua myös mukaan ystäviä, tuttuja, sukulaisia ja naapureita, joita kiinnostaa aloittaa frisbeegolf ja tarjota heille mahdollisuus saada Peurunka Disc Golf Training Centerin laadukasta koulutusta. Tervetuloa!