Kiitos luottamuksesta!

Niin siinä sitten kävi että minut valittiin syyskokouksessa 1.11.2015 PP hallituksen puheenjohtajaksi vuodeksi 2016. Päätin tästä kunniasta kiitollisena runoilla muutaman rivin itsestäni ja siitä miten tulemme uuden hallituksen kanssa yhdessä aloittamaan toiminnan vuoden 2016 alusta.

Minä olen 39-vuotias Jyväskyläläinen perheenisä. Perheeseen kuuluu vaimo, neljä lasta (10-18v) ja kolme koiraa. Päivät työskentelen Elisalla kehitystehtävissä. Vapaa-aika kuluu perheen, frisbeegolfin ja koirien kanssa lenkkeilyn merkeissä.

Frisbeegolf -harrastus alkoi n. 10-vuotta sitten Nummelassa. Siihen aikaan harrastin heittelyä lähinnä kaverien kanssa ja viikkokisoissa. Olin NFS jäsen, mutta kilpalisenssiä minulla ei ollut. Harrastus ehti jo muutaman kerran hiipua ja heittely oli melko satunnaista. Vuonna 2012 muutimme Keski-Suomeen ja harrastus löytyi uudelleen. Liityin PP jäseneksi 2013. Kilpalisenssin hankin 2014. PP tuntui oikealta seuralta minun kaltaiselleni heittäjälle. Seurassa oli hyvä meininki, rento fiilis, heitettiin pilke silmäkulmassa mutta ”tosissaan” – mahdollisimman hyvin. Joukkoon mahtuu monen tasoisia heittäjiä ja kaikki hyväksytään samalla tavalla mukaan!

Toivon että PP pysyy myös jatkossa hyvähenkisenä seurana, johon kaikki ovat tervetulleita, jokainen tulee omasta tahdostaan ja saa irtautua myös seuran toiminnasta omasta tahdostaan. Nostan hattua ja kumarran syvästi niille vanhoille PP jäsenille, jotka ovat seurasta muokanneet juuri sellaisen lämminhenkisen suuren perheen, jossa harrastaminen on mukavaa ja antoisaa. Pyrin omalla toiminnallani ylläpitämään tätä henkeä myös kaudella 2016!

Kauden 2016 hallitukseen valittiin minun lisäksi seuraavat tekijät:
Pauli Pottonen (jatkaa)
Tuomas Turunen (jatkaa)
Anita Määränen (uusi)
Visa Ruuhinen (uusi)
Minna Sellman (uusi)
Sami Väisänen (uusi)

Tulemme esittelemään kaikki uuden hallituksen jäsenet syvällisemmin kunhan saamme pidettyä ensin järjestäytymiskokouksen ja sovittua vastuualueet eri tekijöiden kesken. Haluan että teemme hallituksena töitä kaikkien seuralaisten ja lajin eteen myös yli seurarajojen – puhallamme yhteen hiileen ja ratkaisemme ongelmat yhdessä avoimella keskustelulla. Tärkeänä asiana pidän itse seuralaisten äänen kuulemista ja siihen reagoimista. Uskon vahvasti että tällä porukalla ja nöyrällä asenteella tulemme tässä onnistumaan.

Lopuksi vielä kiitos 2015 hallitukselle, jossa olen saanut myös mukana olla. Vuosi ei ole ollut helppo ja moni asia olisi voitu tehdä toisin. Otetaan tämä vuosi opiksi seuraavaa vuotta suunniteltaessa.

Henkilökohtainen mottoni tälle kaudelle on: Vähemmän lupauksia ja enemmän tekemistä!

Terveisin,

Matti Penttilä
PP hallituksen PJ 2016
matti.s.penttila(a)gmail.com
+358 50 506 5712