Valtteri aloittaa kesätyöntekijänä Puska Puttaajat ry apuna

OP Keski-Suomen kesätyökampanja antoi mahdollisuuden palkata kesätyöntekijän seurallemme. OP tukee kesätyöntekijöiden palkkaamista useissa seuroissa ja PP valikoitui yhdeksi näistä. Meille tuli hyviä kesätyöhakemuksia kaikkiaan neljä, joista valikoitui kolme haastatteluihin. Kaikki haastateltavat hakijat osoittivat erittäin reipasta ja asiallista käytöstä ja olisimme mielellämme palkanneet kaikki haastatellut hakijat kesätöihin mikäli se vain olisi ollut mahdollista. Kolmesta haastatellusta hakijasta valikoitui seuran kesätyöntekijäksi Valtteri Korhonen. Valtterin työsopimus kestää 6.6.2016 – 1.8.2016. Valtterin työtehtävät sisältävät radan hoitoa ja koulutusta. Viikkotasolla työnkuva sisältää mm. seuraavaa:

  • Kerran viikossa roskien kerääminen ja roskisten tyhjentäminen Peurungan radalta
  • Kerran viikossa yhteisen seuralaisten heittelytuokion järjestäminen arki-iltana (tavoite ohjata toinen toisiamme tässä heittelytuokiossa ja mahdollisesti järjestää jotain pieniä kisailuja)
  • Ruohon leikkaaminen radan nurmiväyliltä
  • Talkoiden valmistelu, suunnittelu ja niihin osallistuminen
  • Apukouluttajana toimiminen tilauskoulutuksissa

Valtterin työaika on n. 10 tuntia per viikko. Mikäli sinulla tulee mieleen jotain tarvetta kesätyöntekijälle myös muissa tehtävissä niin pyydämme ottamaan yhteyttä seuran puheenjohtajaan: puheenjohtaja(a)puskaputtaajat.com.

Heittelytuokioista Valtteri ilmoittelee Puska Puttaajien facebook kanavalla ensi viikosta eteenpäin.

Mukavaa kesää ja tervetuloa pelaamaan entistä paremmin hoidetulle radalle!

Terv.

Puheenjohtaja

Matti Penttilä