Frisbeegolf revolution / koko kesä täynnä tapahtumia

Puska Puttaajat ry, vuoden frisbeegolfseura 2013, jatkaa aktiivista ja laadukasta toimintaansa kaudella 2014. Seuran jäsenmäärä on kaksinkertaistunut alkaneella kaudella ja tapahtumiin sekä ohjattuihin treeneihin osallistuu koko ajan yhä enemmän harrastajia.

Juhannuksen kunniaksi frisbeegolf revolution -tapahtumakalenterissa komeilee tapahtuma nimeltään Frisbee Festival. Perjantaina 20.6. pelataan old school -frisbeelajeja, kuten MTA – aikakoppaus, TRC – matkakoppaus, DDC – tuplakiekko, tarkkusheitto ja freestyle. Tapahtuma on kaikille avoin ja alkaa klo 10.00. The most fun wins!

Frisbee Festival on myös SFL-erilliskilpailu. Frisbeegolfturnaus starttaa perjantaina parigolfilla, lähdöt klo 16-18. Turnauksessa pelataan kolme kierrosta, lauantaina 21.6. pelataan kaksi kierrosta ja sunnuntaina 22.6. yksi kierros. Ilmoittautumisen sekä tietoja tapahtumasta löydät frisbeegolfliiton kisakoneesta, osoitteesta Frisbee Festival.

Frisbeegolf revolution -kampanjan facebooksivuilla on myös tapahtuma, Frisbee Festival. Sivulla raportoidaan turnausta kuvin ja tarinoin läpi viikonlopun.

Heinäkuun alussa, viikonloppuna 5.-6.7.2014, pelataan Peurungassa kaksi turnausta. Lauantaina 5.7. on ohjelmassa Trilogy Challenge, jonka tiedot sekä ilmoittautumisen löydät frisbeegolf revolution -tapahtumakalenterista. Seuraa myös facebookin Trilogy Challenge -tapahtumasivustoa.

Sunnuntaina 6.7.2014 kokoontuu Peurunka Lakeview -frisbeegolfradalle pro-sarjojen pelaajia pelaamaan Lakeview Open -turnaukseen. Ilmoittautuminen turnaukseen löytyy Frisbeegolfliiton kisakoneesta. Turnausta koskevaa tietoa löydät myös turnauksen facebooksivuilta.

Viikkokisat ja ohjatut treenit jatkuvat läpi kesän Peurungassa. Seuraa www-sivustoamme sekä facebook-ryhmiämme, ettet jää paitsi kaikkien aikojen frisbeekesän tapahtumista.

Join the revolution – frisbeegolf revolution.