Uusi vuosi – uudet tuulet puhaltaa

Puska Puttaajat ry – koko Keski-Suomen frisbeegolfseura starttasi 13.3.2014 frisbeegolf revolution -kampanjan ja lupasimme järjestää yli 100 tapahtumaa kauden aikana. Vuosi on vaihtunut ja on tilinpäätöksen aika. Pidimmekö lupauksemme? Olemmeko lajin edelläkävijöitä? 

Seuran jäsenmäärä kasvoi 108 jäsenestä 256 jäseneen. Frisbeegolf revolution -tapahtumakalenteriin kirjattiin yhteensä 278 kilpailun tulokset vuonna 2014 ja tuloksista löytyy lähes 1000 eri pelaajaa.

Seuran www-sivustossa on ollut lähes 160 000 käyntiä vuonna 2014 ja sivustossa on tehty yli 2 mijoonaa sivulatausta.

Talven aikana Peurunka disc golf training center järjesti neljä training camp -valmennusleiriä. Leirien tähtivieras ja yhteistyökumppani Seppo Paju voitti avoimen sarjan Euroopan mestaruuden myöhemmin kesällä. Leirien osallistujat sekä team frisbee spirit saivat ikimuistoisia elämyksiä sekä hirmuisen määrän oppia ja tietoa.

Seuramme juniorit Aleksi Paananen ja Väinö Mäkelä voittivat sekä parigolfissa että joukkuegolfin sekasarjassa Suomen mestaruuden. Laukaan kunta palkitsi heidät stipendeillä. Antti Riekkola voitti Lakeview Open -turnauksen avoimen sarjan.

Seuran jäsenille järjestettiin läpi talven ohjattuja harjoituksia Peurunka Areenan sisähallissa. Keväästä alkaen jatkuivat koulutukset läpi kesän ja syksyn frisbeegolfpäivä Peurungassa -teemalla sunnuntaisin.

Training centerin koulutuspäällikkö palveli Peurungassa kymmeniä eri asiakasryhmiä läpi kauden, liikunnanohjauksella frisbeen parissa. Ryhmissä oli niin lapsia, nuoria kuin aikuisia. Yhteisöjä ja yrityksiä, virkistäytymässä parempi voida hyvin -teemalla.

Koulutimme opettajia Äänekoskella, osallistuimme Sararanta puskii -tapahtumaan Laukaan satamassa ja järjestimme talkoita eri radoilla. Järjestimme SFL-turnauksia kuten joukkuegolfin SM-turnauksen, Pro Tour -osakilpailun ja Lakeview Open -turnauksen.

Juhannuksena järjestimme Frisbee Festival -juhannusjuhlan fribaajille ja kausi päättyi joulun jälkeen kinkunsulatukisaan Peurungassa. Revolution joukkuegolf -tapahtuma syksyllä oli menestys, joka saa varmasti jatkoa myös vuonna 2015.

Olemme ilmeisesti onnistuneet monessa asiassa. Siitä suuri kiitos aktiivisille jäsenille, seuran hallituksen jäsenille, Peurungan edustajille ja kaikille yhteistyökumppaneille.

Vuosi 2014 oli vasta alkulämmittely

Me emme ole kuitenkaan vielä paljastaneet kaikkia korttejamme. Alkaa uusi kierros auringon ympäri ja frisbeemaailma kehittyy. Siksi starttaamme tänään maanantaina 5.1.2015, uuden vuoden kunniaksi, kampanjan joka sisältää yhä enemmän ja yhä laadukkaampaa toimintaa frisbeeharrastajille. Frisbeegolf revolution 2015 here we go!

Julkaisemme uudistuneella www-sivustollamme sekä sosiaalisessa mediassa lähiviikkoina paljon uusia kuvioita. Jotta pääset nauttimaan niistä, niin nyt kannattaa liittyä jäseneksi. Perinteinen frisbee spirit jonka seurassamme koet, on jotain jota rahalla ei saa. Sen lisäksi seuran jäsenedut ovat rahanarvoiset. >> Lue lisää

Liity joukkoomme sosiaalisessa mediassa ja frisbeegolfradoilla.
>> Frisbeegolf revolution -ryhmä facebookissa
>> Puska Puttaajat -ryhmä facebookissa
>> Frisbeegolf revolution instagramissa

Join the revolution – frisbeegolf revolution 2015